Marky Markers - The do good marker

Stichting Marky

Er is nu ook stichting Marky. Je kunt naast de Marky vilstiften te kopen, de projecten waar Marky mee samenwerkt ook direct steunen. Op dit moment zijn dat de volgende drie projecten. Help je Marky mee om deze kinderen naar school te laten gaan?

Stichting Brillo de Sol

https://brillodesol.org

Deze stichting is opgericht om kinderen met een beperking onderwijs te geven. Inmiddels gaan er in deze mooie school 85 kinderen naar school waarvan 70% met een beperking, heel bijzonder!

Stichting Casasito

https://casasito.org

Casasito bestaat inmiddels 15 jaar en richt zich op iets oudere kinderen. Zij zorgen ervoor dat er meer dan 100 kinderen doorstuderen na de lagere school, wat hard nodig is om de cirkel van armoede uiteindelijk te doorbreken.

Stichting Ni┼łos de Guatemala

https://ninosdeguatemala.org

Deze prachtige organisatie helpt inmiddels 500 kinderen in een straatarme regio van Guatemala naar school.

Anbi status

Stichting Marky heeft een Anbi status gekregen. Bekijk hier het Anbi profiel van Marky.

BECOME A FRIEND OF MARKY

A lot of amazing things are always happening in Marky's world. Don't want to miss out? Just leave your email address below and he'll make sure you hear and see all about it.

In de wereld van Marky gebeuren de meest waanzinnige dingen. Daar wil je niets van missen! Wanneer jij je e-mailadres achterlaat zal hij ervoor zorgen dat je van al zijn avonturen op de hoogte blijft.